Piešťany - Zjednodušená verzia stránok
Nastavenie veľkosti písma
+

Správy - MANŽELSTVO POTREBUJE MALÉ, NO PRAVIDELNÉ DÁVKY VITAMÍNOV

MANŽELSTVO POTREBUJE MALÉ, NO PRAVIDELNÉ DÁVKY VITAMÍNOV

Centrum pomoci človeku pozýva na podujatia v rámci Národného týždňa manželstva, ktorý potrvá od 12. – 18. februára 2024.

V týchto dňoch sa viac než zvyčajne zamýšľame nad významom vitamínov pre naše telo, keďže prirodzených spôsobov, ako ich môžeme prirodzene prijať, je menej a naopak naše telo je vystavené väčšej záťaži. Podobne je to s manželstvom – nie v každom jeho období máme (bez vedomého úsilia) dostatočný a pravidelný prísun vitamínov, dôležitých pre zdravý vzťah. A nikto predsa nechce v manželstve len živoriť, ale chce zažívať vitálny vzťah, ktorý je odolný aj voči ohrozeniam a záťaži. A k tomu potrebuje každé manželstvo malé, no pravidelné dávky vitamínov. Ak tieto nedostáva prirodzene vďaka tomu, že je v počiatočnej fáze zamilovanosti a starostlivosť o vzťah ide akoby bez námahy, potrebuje ich dopĺňať cielene.

Čo môže byť vitamínom pre vitálny manželský vzťah? Napríklad drobné, no každodenné vzájomné ocenenie, chvíle spoločnej zábavy alebo odhodlanie robiť to, čo druhému prináša potešenie a komunikuje lásku.

Jedným z podujatí, na ktoré Centrum pomoci človeku pozýva je prednáška Richarda Vašečku s názvom Dobré manželstvo na celý život (10 krokov ako ho dosiahnuť), ktorá sa uskutoční v sobotu 17. 2. 2024 o 19.15 hod. v kaplnke Sedembolestnej Panny Márie.

Program ďalších podujatí nájdete v priložených súboroch.

Prílohy

Sprievodné podujatia

februarcppr.docx
Typ súboru: DOCX dokument, Velkosť: 1,08 MB

Národný týždeň manželstva program

NTM_cppr_2024.docx
Typ súboru: DOCX dokument, Velkosť: 1,88 MB
Dátum vloženia: 9. 2. 2024 9:02
Dátum poslednej aktualizácie: 9. 2. 2024 9:14
Autor: Mgr. Veronika Bardíková