Piešťany - Zjednodušená verzia stránok
Nastavenie veľkosti písma
+

Raňajky pre cyklistov

Kedy: 7. 6. 2024 6:30 - 11:00

Kde: Meteorologická stanica pri Kolonádnom moste

Slovenský cykloklub v spolupráci s Mestom Piešťany Vás srdečne všetkých pozýva na Raňajky pre cyklistov, ktoré sa uskutočnia dňa 07.06.2024 pri meteorologickej stanici pri Kolonádovom moste v Piešťanoch. Raňajky sa budú podávať od 7:00 do 10:00 hodiny.

Typ akcie: šport, aktívne trávenie voľného času (cyklistika, cykloakcia pre verejnosť, ostatné)
Bezbariérový vstup na akciu Vstup na akciu povolený so zvieratami Akcia je vhodná pre deti

Slovenský cykloklub srdečne pozýva všetkých na podujatie Raňajky pre cyklistov.
Pre všetkých okoloidúcich, či už cyklistov, peších, kolobežkárov, korčuliarov, proste všetkých, ktorí budú využívať akýkoľvek nemotorový dopravný prostriedok, budú pripravené chutné a výživné raňajky.

Toto tradičné podujatie sa organizuje prevažne pri príležitosti kampane Do práce na bicykli, prípadne pri príležitosti Európskeho týždňa mobility.

 

"V našom stánku nie sú vítaní len cyklisti, ale aj necyklisti, turisti a všetci okoloidúci, aby sa mohli občerstviť a spríjemniť si tak svoj deň. Pozornosť chceme venovať i detským cyklistom, ktorí chodia na bicykli cestou do školy, alebo iba tak po meste s rodičmi. Radi by sme ich poučili obezpečnosti na trasách a ako odmenu by sme im ponúkli sladkosť.

Okrem chutných raňajok chceme verejnosti ponúknuť i informácie o novinkách z oblasti cykloturistiky v našom regióne, o oklitých cykloturistických trasách, cyklistických udalostiach a iných zaujímavostiach, ktoré môžu ľudí inšpirovať k novým cyklistickým zážitkom", uviedla Lucia Bagová zo Slovenského cykloklubu, ktorý, v spolupráci s Mestom Piešťany, akciu organizuje.

Ďalšie informácie

Adresa miesta konania

Meteorologická stanica pri Kolonádnom moste

Časová náročnosť

Doba trvania: 270 minút

Organizátor

Slovenský cykloklub
Dátum vloženia: 20. 3. 2024 8:26
Dátum poslednej aktualizácie: 22. 4. 2024 9:26
Autor: Mgr. Marta Ladická