Rovno na obsah Rovno na menu
Menu
Mesto Piešťany
Piešťany

Mesto slnka, vody, zelene a zdravia

NA CHARITATÍVNOM PODUJATÍ ROZPRÁVKOVO SME VYJADRILI PODPORU NÁŠMU KOLEGOVI

NA CHARITATÍVNOM PODUJATÍ ROZPRÁVKOVO SME VYJADRILI PODPORU NÁŠMU KOLEGOVI

V sobotu 11. marca 2023 sa rodiny s deťmi spolu s dobrovoľníkmi snažili v MsKS o zázrak pre Milana Drinku na podujatí ROZPRÁVKOVO.

Podujatie Rozprávkovo prišiel podporiť nielen primátor mesta Piešťany Peter Jančovič, ale aj kolegovia Milana Drinku z Mestského úradu, Mestskej polície mesta Piešťany i Obvodného oddelenia Policajného zboru. Za organizáciou stoja dobrovoľníci Materského centra Úsmev, ktorým nie je ľahostajný osud Milana Drinku.

Všetci spolu sa dobre naladili pri koncerte Petra Juhása finalistu The Voice a Česko Slovensko má talent. Po koncerte sa deti rozpŕchli po 7 stanoviskách, kde ich čakali ich obľúbené rozprávkové bytosti. Deti s McQueenom jazdili po slávnej Route 66 a spoločne s Mestskou políciou sa naučili zorientovať sa v pravidlách cestnej premávky. Pomocou špeciálnych okuliarov si vyskúšali aké to je, prejsť cez cestu, ak by boli pod vplyvom alkoholu. Na to zasa dohliadala Labková patrola. V Zootropolise ich čakalo pátranie po nebezpečnom páchateľovi a tak odobrali odtlačky prstov stovkám podozrivým. Naučili sa identifikovať dôležité druhy stôp na mieste činu. Na čarovnom ostrove s pirátmi si užili veľa zábavy. Chytali podmorské príšerky, kŕmili rybičky a zahrali si sa aj s delfínom Lopaka a jeho kamarátmi. Z pirátskeho ostrova to bolo na skok do Brazílie. V Riu si deti užili karneval a s papagájom Blue preleteli pomedzi palmy, cez oblaky až ku slávnej soche. Kde sa hovorí o zázrakoch, nesmie chýbať Harry Potter, Hermiona a Dumbledor. Deti oslobodili škriatka Dobbyho a zahrali si aj metlobal. Do sýta sa vybláznili na stanovisku Ľadové kráľovstvo, kde si naplno užívali guľovačku s Annou, Elzou a Olafom. Trolkom v tvorivých dielňach pomohli vykúzliť farebného ježka.

Na podujatí sa podarilo Komunitnému centru sv. Štefana (organizátorom verejnej zbierky) vyzbierať 984 €. Ďakujeme všetkým, ktorí podporili podujatie a spolu s nami sa snažili urobiť zázrak pre Milana Drinku.

Milan Drinka musí podstúpiť liečbu, ktorú si musí hradiť sám. Aj keď sa lieči v Národnom Onkologickom Ústave v Bratislave sa mu jeho stav veľmi zhoršil. Bola mu navrhnutá imunoterapia, ktorú VŠZP už 3x zamietla. Nakoľko liečba bude veľmi finančne náročná, prosíme Vás touto cestou o záchranu života nášho otca, aby ešte videl vyrastať svoje vnúčatá.

V mene celej našej rodiny Vám budeme za každú poskytnutú finančnú pomoc veľmi vďační.

Transparentný účet Milana Drinku:

 https://ib.vub.sk/pch/transparentne-ucty?iban=SK1302000000004743763955

Dátum vloženia: 13. 3. 2023 7:45
Dátum poslednej aktualizácie: 13. 3. 2023 7:47
Autor: Martin Ričány

Info

Univerzálny prekladač

Preklad (translations)

Fotogaléria

Posledná pridaná fotografia

Aktuálna teplota

25.4.2024 02:04

Aktuálna teplota:

7.0 °C

Vlhkosť:

71.7 %

Rosný bod:

2.3 °C

Odstávky a rozkopávky

odstávky a rozpopávky

Návštevnosť

Návštevnosť:

ONLINE:11
DNES:309
TÝŽDEŇ:7560
CELKOM:5786443

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu v mobilnej aplikácii - V OBRAZE.
Voľne k stiahnutiu:

Odkaz pre starostu

Prevencia, príprava a ochrana obyvateľstva pred ohrozením

Piešťanské informačné centrum

ZMO

Logo ZMO

SZĽH

 

Návštevnosť

Návštevnosť:

ONLINE:11
DNES:309
TÝŽDEŇ:7560
CELKOM:5786443

hore

PARTNERSKÉ MESTÁ