Rovno na obsah Rovno na menu
Menu
Mesto Piešťany
Piešťany

Mesto slnka, vody, zelene a zdravia

Nová riaditeľka Služieb mesta nastúpi už v októbri

Nová riaditeľka Služieb mesta nastúpi už v októbri 1

Novou riaditeľkou mestskej príspevkovej organizácie Služby mesta Piešťany sa stala Hana Dupkaničová. Na základe odporúčania primátora ju menovali mestskí poslanci na svojom októbrovom zasadnutí. Nová šéfka Služieb mesta získala v tajnej voľbe 13 hlasov. Na riaditeľskú stoličku sa posadí už o dva týždne.

Čo Vás motivovalo k tomu prihlásiť sa do výberového konania na obsadenie funkcie riaditeľa Služieb mesta Piešťany? Máte predstavu, čo Vás tam čaká?

Chcem prispieť k lepšiemu mestskému prostrediu, k skvalitneniu mestskej zelene, chodníkov, údržby, aby občan aj návštevník hneď pri vstupe do mesta na prvý pohľad videl, že je o čistotu v meste dobre postarané. Ja som človek, ktorý je rád, keď je za ním vidieť robota a to bola jedna z mojich motivácií.

Určite to bude veľká výzva.

Sadnúť si na riaditeľskú stoličku je pre mňa nepochybne veľký výzva. Keďže riaditeľ musí mať okolo seba aj tím ľudí, na ktorých sa môže spoľahnúť, dúfam, že vedúci stredísk budú ústretoví a že dokážeme spolu pracovať tak, aby to v meste bolo naozaj vidieť.

Vy ste na mestskom zastupiteľstve spomínali pri svojej prezentácii aj hlavné problémy, ktoré vidíte vo fungovaní alebo aj v imidži Služieb mesta Piešťany. Aké to sú?

Ja by som chcela docieliť, aby naozaj jednotlivé strediská maximálne spolupracovali, aby fungovali ako tím, nie ako každé stredisko za seba. Samozrejme spolupráca s mestským úradom a s vedením mesta, to je tiež veľmi dôležité.

Nakoľko ohľadom nástupu predchádzajúceho riaditeľa sa vyskytli isté problémy, nedá mi nespýtať sa, či ste oboznámená s výškou mzdy.

S výškou platu som oboznámená. A už je aj jasné, kedy nastúpim. S pánom primátorom sme sa práve dohodli, že to bude streda 21. októbra.

Dátum vloženia: 6. 10. 2015 14:25
Dátum poslednej aktualizácie: 22. 11. 2017 23:07
Autor: Eva Bereczová

Info

Univerzálny prekladač

Preklad (translations)

Fotogaléria

Posledná pridaná fotografia

Aktuálna teplota

8.5.2024 02:05

Aktuálna teplota:

15.8 °C

Vlhkosť:

79.9 %

Rosný bod:

12.3 °C

Odstávky a rozkopávky

odstávky a rozpopávky

Návštevnosť

Návštevnosť:

ONLINE:15
DNES:351
TÝŽDEŇ:5991
CELKOM:5821616

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu v mobilnej aplikácii - V OBRAZE.
Voľne k stiahnutiu:

Odkaz pre starostu

Prevencia, príprava a ochrana obyvateľstva pred ohrozením

Piešťanské informačné centrum

ZMO

Logo ZMO

SZĽH

 

Návštevnosť

Návštevnosť:

ONLINE:15
DNES:351
TÝŽDEŇ:5991
CELKOM:5821616

hore

PARTNERSKÉ MESTÁ